Vergoedingen en tarieven

Wanneer u als ouder beslist om uw zoon of dochter aan te melden voor behandeling, dan kan het traject worden vergoed naar gelang de hulpvraag en de woonplaats van het kind.

 

LifeSkills4Kids heeft als onderdeel van Ls Consult orthopedagogenpraktijk een contract met Jeugdzorg Noordoost Brabant voor Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ. Onder de Regio Noordoost Brabant vallen de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Bernheze, Boekel, Boxtel, Cuijk, Grave, Landerd, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Mill & St. Hubert, Oss, Sint Anthonis, Uden en Vught.

 

Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, is er een een verwijzing nodig van de huisarts of een beschikking vanuit het Bureau Jeugd en Gezin of het Centrum Jeugd en Gezin.

 

Wanneer de hulpvraag niet van toepassing is op Jeugdzorg en/of uw kind niet woont binnen één van de hierboven genoemde gemeenten, worden de kosten niet vergoed. Dan dient u het traject zelf te bekostigen. Wilt u meer informatie over de tarieven, neem dan vrijblijvend contact op.