Over Annetti van Loon

In 1990 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen, met als afstudeerrichting Gedragsproblemen. Daarna heb ik als student assistent gewerkt aan een onderzoek naar gezinsbelasting en gezinssysteem. Na mijn studie heb ik eerst twaalf jaar gewerkt als communicatie adviseur. Mijn creatieve, mensgerichte kant kon ik hierbij ook goed inzetten.

In 2002 ben ik als orthopedagoog binnen het onderwijs aan de slag gegaan. Daarbij heb ik me verder kunnen specialiseren in leer- en ontwikkelingsstoornissen, diagnostiek en hoogbegaafdheid. Inmiddels ben ik orthopedagoog generalist, ECHA specialist hoogbegaafdheid en trainer sociale weerbaarheid. Naast mijn werk binnen het onderwijs ben ik in 2008 begonnen met een praktijk voor Jeugdzorg GGZ: LS Consult Orthopedagogenpraktijk. LifeSkills4Kids is hiervan een onderdeel. 

Kinderen op weg helpen naar eigenheid en volwassenheid, hen helpen om in hun eigen kracht te komen staan. Dat is waar ik voor wil gaan. Dat is waar ik bevlogen in ben. Persoonlijk, betrokken en intuïtief.

LifeSkills4Kids biedt handvatten voor de ontwikkeling van het kind in zijn of haar kracht. Op cognitief, sociaal en/of emotioneel gebied. Mag ik u uitnodigen voor een ontmoeting?